Leerbewerking

Meubelstoffeerderij Holland is groot in leer. Wij stofferen met de beste kwaliteit leer al uw banken, stoelen en chesterfield meubels. Ook verrichten wij diverse leerreparaties zoals stiknaden, kleine scheurtjes, beschadigingen, uitgerekt leer en brand- of rookschade. Oud leer laten we herleven door het in te kleuren op natuurbasis. Dit is alleen mogelijk in de originele kleur. Wij hebben een grote collectie kwaliteitsleer op voorraad. Ook vullen we meubels bij die hun veerkracht hebben verloren.

Leren meubels

Leer is een duurzaam natuurlijk materiaal dat tientallen jaren meegaat met de juiste zorg. Bovendien geeft leer een degelijke uitstraling aan uw interieur. Niet gek dus dat leren meubels bij veel mensen zo populair zijn. Toch kunnen leren meubels na verloop van tijd gebruikssporen vertonen. De vulling verliest veerkracht en er ontstaan scheurtjes of kale plekken.

Leer bewerken en herstellen

Meubelstoffeerderij Holland blaast uw leren meubels weer nieuw leven in. Wij hebben voor elk lederprobleem de juiste oplossing. We kunnen uw leren bank opvullen en de complete reparatie van een bankstel uitvoeren. Ook het herstellen van leren zetels gebeurt met de grootste zorg. Wij verkopen tevens onderhoudsproducten om uw leren meubels in goede conditie te laten blijven.

Uw leren meubels zijn bij ons dus in vertrouwde handen als het gaat om leerbewerking. Wij laten uw meubilair er weer als nieuw uitzien!

Neem gerust contact op voor meer informatie over leerbewerking.