Meubelstoffering

Meubelstoffeerderij Holland stoffeert allerlei soorten meubels van bankstellen, fauteuils, stoelen, bedden, boxsprings en boten tot caravankussens. Ook kunnen wij doorgezakte banken en stoelen waarvan de stof nog goed is, opnieuw opvullen met bijvoorbeeld koudschuim, polyether en/of drakron. Tevens reinigen wij banken en stoelen en voorzien deze van een vuil- en waterafstotende teflonlaag. Wij beschikken over een grote collectie aan meubelstoffen.

Meubels laten stofferen

Kunnen uw meubels een professionele opknapbeurt gebruiken? Wilt u een meubel opnieuw laten bekleden? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Holland aan het juiste adres. Komt u er niet uit welke kleur of welk dessin u moet kiezen? Wij voorzien u indien gewenst van kleuradvies. Als stoffeerderij doen wij er alles aan om uw meubelstuk een tweede leven te geven. Op deze manier kunt u langer genieten van uw vertrouwde meubilair en spaart u tevens kosten uit.

Deelstoffering meubels

Wij stofferen w eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen en sofa’s, maar ook voor het bekleden van uw boot- en caravankussens kunt u bij ons terecht. Deelstoffering van meubels behoort ook tot de mogelijkheden. Verder kunnen wij uw stoelen en/of bankstellen voorzien van nieuwe vulling voor een beter zitcomfort.

Neem gerust contact op voor meer informatie over meubelstoffering.